"Neste år," sa vi...

Neste år, sa vi..

I fjor...

Neste år skal vi lage juleprodukter en dag i uken heeeelt fra januar. Sånn at det ikke blir så traaaaavelt i november og desember, sa vi. Lurt! sa vi.

Ble det sånn? Neida her står vi på hodet i tusen forskjellige prosjekter. (Nettside er kjempelurt å få seg rett før høysesong jul.)

Vi klipper filtremser til juleverksteder på våre flotte handlesenter, mange filtremser, skal nemlig lage alle tiders juletrær på våre flotte handlesenter nemlig.Trekanter i papp må også klippes til disse, lett som en plett.

 

Hege som IKKE er sur, nålefilter elg

Nålefilter elger gjør vi,( eller helst Hege, for hun er sykt god på elger) til vår favorittkunde. 

Nålefilter juletrær gjør vi, for man skal da på julemesser må vite. Setter disse trærne godt synlige sånn at vår favorittkunde ser dem, (med vilje for vi vet hun vil like dem) og jammen blir seks trær og bestillt sammen med åtte elger. Så da må vi bare nålefilte flere, har gooood tid.

Dette går fint sier vi mens nåler sitter fast i fingre, knekker og spretter rundt oss.

Vi banner ikke, for det er ikke pent. Vi har stålkontroll på alt. Undertegnede hyperventilerer ikke og Hege er IKKE sur.

Lager søte engler og smånisser gjør vi - skal på messe, må ha masse. Masse på messe er alltid lurt, hyperventilerer fremdeles ikke...

Planlegger fire nålefilta sauer, for det er nemlig bestillt til  smalahåve-lag, nå før jul ja, faktisk tidlig i desember.

Sild er bestillt, jada nålefilta sild - det er jo vanlig og det skal kunden få, såklart alle må få nålefilta sild, nålefilta sild til folket, faktisk😂

14 fruktnett er akkurat klare, snakket med kunde, hun er på vei. Fruktnett er superbra for miljøet nemlig, ikke spesielt bra for senebetennelse, men veldig bra for miljøet...

Avslutning for Pippis kunstskole, ja vi må være festlige voksne som har maaaange leker klare, sånn at alle koser seg. Vi må være blide, veldig blide, og Hege er som sagt IKKE sur og undertegnede hyperventilerer ikke.

Du må skrive mer blogg, sier vår favorittkunde. Ja det må jeg, og jeg er helt istand til å ordlegge meg for tiden, det bobler av skrivelyst, og som sagt er jeg heeeelt rolig og tar dette julestresset med ro.

Men neste år, sier vi... Neste år skal vi lage juleprodukter en gang i uka fra januar. Lurt! sier vi...

Neste år...

Bevis!!!

 

 


Eldre innlegg Nyere innlegg


  • Monica

    Fantastisk! Gu, så løye😂 Blogg mer!


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres