Hege, Koronakona mi

Hva skjedde? Korona skjedde! Null kunstskole, null folk i butikken, null verksteder utomhus, null teknisk jobbing for Herr Nilsson (min mann) Null, null null...

Her er historien om vår koronahverdag (til nå)

Vi har permittert hele skokken av flinke snille kreative ansatte, for som sagt null null null...

Heldigvis er en tilbake, min kjære kone(?) Hege. Hun er selvstendig næringsdrivende, så hun kan ikke bli permittert, iallfall ikke av oss.

Kone(?) Hege er blitt min koronakone, vi er faktisk i selvbestemt nær familie, og jobber tett (med en meter fra hverandre hver dag) Vi vasker hendene sammen, vi dynker oss i håndsprit sammen og er i det hele tatt ektepar av beste slag.

Vi utfyller hverandre perfekt, hun liker best å være i bakgrunnen, noe som er flaks siden jeg bare mååå være i front alltid og hele tiden. Se på meg, se på meg, se på meg!!!!

Hege står i bakgrunnen og heier, og får ikke oppkast i munnen eller gremmes av meg når jeg albuer meg vei gjennom det meste. Aldri blir hun varm og svett av at jeg er mye ALDRI!

Hege liker ikke oppstuss, JEG liker oppstuss!

Dette er jo og perfekt fordi jeg elsker å ta æren for alt, selv om Hege har vært med på alle oppgaver JEG har påtatt oss -  Hege trenger ingen ære, hun synes det er helt greit at jeg bare tar den biten.

Hege filmer, Hege filmer MEG når vi har kunstskole på nett, hun filmer MEG når jeg er overbevist om at Hollywood vil ringe bare jeg viser meg på Facebook.

Hege orker ikke oppstuss, jeg må ha oppstuss!

Hege blir ikke litt matt engang når jeg får raserianfall over de inkompetente talentspeiderne fra Hollywood  som ikke ringer etter at jeg både har vist meg på internettet som Glamrocker og Disneyprinsesse. Hun bare klapper meg på det falma røde håret, med tre cm ettervekst, og overbeviser meg om at alle i Hollywood sikkert er i karantene, og at de sikkert ringer snart, bare denne pandemien er over.

Hege synes det er strålende når JEG insisterer på at vi skal bruke koronatiden på å  så, og plante - Hun himler ikke litt med øynene engang når jeg har glemt at alt vi har sådd skal prikles å settes i egne potter, slik at det står hundrevis potter overalt i lokalet.

Hege nyter at JEG får skryt, og glemmer at hun har vært med hele tiden, mens vi har restaurert spilleplater på flipperspill. Glansen er det JEG som skal ha, såklart er det det.

Hege liker ikke oppstuss, mens jeg tar det gjerne.

Vi får i oppdrag å pusse opp en skrivepult, Hege er med, jeg tar æren, jeg snakker med oppdragsgiver, mens Hege maler og maler... og maler. Bare som det skal være det. Noen må jo snakke om kunstneriske tanker og ideer, visjoner og planer, og ta æren ja, noen må jo det.

Hege makter ikke oppstuss, jeg trenger oppstuss.

Instagram vegg på Kvadrat - solsikker skal de ha! Kjempegøy oppdrag. Hege er flink på solsikker, Hege maler solsikker, jeg maler også solsikker, men tar æren for Hege sine og, de er finere enn mine!

Hege klarer ikke oppstuss, jeg må ha oppstuss.

Vi skal ha litt dybde i instagramveggen, HEGE er flink på perspektiv, Hege maler perspektiv, jeg maler såpebobler, og tar æren for perspektivet.

Hege orker ikke oppstuss, jeg lever for oppstuss. 

Hege blir ikke bittelitt irritert engang når jeg insisterer på highlights på alt vi maler. Hun nevner ikke med et ord, at det ikke er korrekt, bare fryder seg over min iver over hvor gøyalt alt blir med highlights.

 

Hvis ikke alle har forstått det ennå, dette blogginnlegget er altså til deg Hege.

Du er fantastisk, du er flink, du er tålmodig og du er min venn!

Tusen takk for at du holder ut!

Nå må du tåle litt oppstuss, for du er verdt masse oppstuss!

 


Eldre innlegg Nyere innlegg


  • Monica

    Fantastisk hyllest til Hege, det er bare så fortjent. Ble rett og slett litt rørt når jeg leste dette, kjempe bra. Og så fortjene du og en hyllest Pippi, for at du står på, alltid, og er den rauseste personen jeg kjenner.
    Interaktiv bamseklem til dere begge to!

  • LIne

    Ja Hege fortjener det👏👏🎉❤️


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres